Expat English > Learning Chinese

Saucony Jazz Original Vintage Grijs

(1/1)

2nide39a:

Oorspronkelijk uitgebracht in de jaren 80, toen outdoor-uitrusting begon met Saucony Schoenen sportieve kleuren die net zo wild waren als zijn avonturen, werd Saucony's Jazz Original Vintage een favoriet bij fans. Aangekomen in OG "Vintage Climbing" glorie is een retro die al zijn iconische details behoudt. Van rip-stop nylon en suède bovenwerk tot touwveters en een schokabsorberende EVA-tussenzool, rock deze in de wetenschap dat ze de tand des tijds zullen doorstaan.

De Jazz Vintage is een viering van onze rijke geschiedenis in retro hardlopen. Saucony Jazz Original Vintage Grijs Gebruikmakend van de originele kenmerken van ons meest iconische silhouet, levert de Jazz Vintage een tijdloze stijl. Verkrijgbaar in een unisex-maatbereik, de Jazz heeft de tand des tijds doorstaan ​​en zijn plaats als klassieker in het mode-sneakerspel gestold.

Bij Saucony zijn ze er voor hardlopers. Lopers inspireren hen, brengen hen nieuwe ideeën, dwingen hen om beter te worden. Ze sturen hun ontwerp en engineering. Ze houden ze competitief. Ze houden ze hongerig. waardefoot Ze houden ze eerlijk. Of het nu in een vergaderruimte is of tijdens een lunchrun, Saucony praat voortdurend over en maakt ruzie over hun sport, hardlopers en de producten die hen voeden. Ze houden van hun producten en ze draaien in alles wat ze maken. Deze focus en passie voedt Saucony terwijl ze ernaar streven om de beste hardloopschoenen en kleding ter wereld te creëren.

Bij Saucony is een goede dag wanneer ze kunnen rennen. Een geweldige dag is wanneer ze iemand anders inspireren om te rennen. Het woord Saucony komt van het inheemse Amerikaanse woord 'saconk' van Lenni Lenape, wat 'waar twee rivieren samenvloeien' betekent. In het begin Zwarte Saucony Schoenen en midden van de twintigste eeuw werd hardlopen de focus van serieuze atleten. In die tijd waren er geen high-performance hardloopschoenen. Mensen renden in leer, spikes en zelfs op blote voeten. Saucony was vastbesloten om een ​​schoen te maken die de manier waarop mensen rennen zou kunnen veranderen. Saucony ging al snel van het best bewaarde geheim van de serieuze hardlopers naar de

https://www.waardefoot.com/

Navigation

[0] Message Index

Go to full version