Hefei Expat - China

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

HFConnect
The Events, News and Sports APP for visitors in Hefei.

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: vans sk8-hi disruptive  (Read 329 times)

h4i9twxb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
vans sk8-hi disruptive
« on: March 18, 2022, 01:37:55 am »


De Vans Sk8-Hi is de originele subcultuur sneaker. Gebouwd als een supergevoerde vans schoenen wit skateschoen, werd hij al snel geadopteerd door de punkrockscene vanwege de grote ruimte om aan te passen. Tegenwoordig is het niet alleen een stukje geschiedenis, maar een veelzijdig en gemakkelijk silhouet dat bij bijna elke outfit past. Niet alleen dat, maar het is ook sterk genoeg om jarenlang gebruik en misbruik mee te gaan.

Vans is voor mij een van de sneakermerken die worstelen met een paradox van iconiteit.vans sk8-hi disruptive De meeste silhouetten die uit hun deuren rollen, zijn doordrenkt van design, vakmanschap en cultuur. Natuurlijk, er zijn er een paar zoals de UltraRange Exo die gewoon een leemte opvullen, maar van de Authentics tot de Aves Vans blijven hits produceren.

De Sk8-Hi is niet anders, voor het eerst gemaakt in 1976, kwam de eerder genoemde "Style #38" naast de Eras, 's werelds eerste skateschoen.productenable De Sk8-Hi is gemaakt om de enkels van skaters vanaf het board te beschermen, maar ze boden zoveel meer. Een ander bekend stuk van het merk Vans is de checkerboard print op veel sneakers. Een deel van de esthetiek van de skatercultuur was om sneakers, boards, kleding enz. zwaar te personaliseren. De Sk8-Hi bood een enorm leeg canvas waarop mensen konden printen, tekenen en hun schoenen konden controleren.

Snel vooruit een enorme 45 jaar en de Vans Sk8-Hi is nog steeds relevant. heren vans schoenen High-tops zien momenteel een beetje een dip in populariteit ten gunste van meer atletische silhouetten. De bijna koppige loyaliteit van Vans aan hun merk zorgt er echter voor dat het herkenbare silhouet altijd een winnaar is.

https://www.productenable.com/
Logged

kaborov111

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: vans sk8-hi disruptive
« Reply #1 on: March 28, 2022, 04:05:31 pm »

I myself have searched for such information very little similar information on the Internet. Thank you for your help and there is not much of it.
Logged
Pages: [1]   Go Up