Living Here > New Arrivals

Converse Low Top Goedkoop

(1/1)

Cassa225:
Converse Low Top Goedkoop


De drie meesterbreinen hebben opnieuw de krachten gebundeld om een ​​nieuwe Converse-sneaker uit te brengen, dit keer met hun magische toets op de Converse Auckland Racer. Nike, bekend als
de Converse One Star Dames, zegt dat deze sneaker een eerbetoon is aan Converse Low Top Dames samenwerkingen met hardlopers en hun coaches in de jaren '70 en '80." De schoen heeft een bovenwerk van mesh in zwart met donkergrijze accenten en een witte zool.

Converse en John Varvatos ontmoeten elkaar weer in weer een prachtige low-top sneaker, deze keer vasthoudend aan het originele silhouet, alleen wat materialen opgewaardeerd.
Deze Converse Low Top Heren is van de grond af opgebouwd met een wit met zwarte krijtstreepzool, een bovenwerk van gewaxt canvas en een vleugje leer op het hiellipje en het tonglabel. De finishing touch komen van de gouden metalen oogjes en een verduisterde neus die deze vintage en toch moderne sneaker echt tot leven laat komen.

De Converse Low Top Goedkoop -aanbiedingen die je hierboven ziet, zouden een eerbetoon zijn aan Stussy's "Tom Tom" -print, zowel de hoge als de lage versie van de All Star '70 zijn ontworpen met een combinatie van golvende, gestippelde en zigzag-graphics over het hele bovenwerk gemaakt van canvas. Daarnaast is er ook branding op de tong, binnenzool en hielrondes van het bovenwerk. Daaronder vind je een gevulkaniseerde monochrome tussenzool gecombineerd met een doorschijnende buitenzool.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version