Hefei Expat - China

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Professionals in Hefei
Business Network Group
Entrepeneurs and all professionals.
professionals.inhefei.com

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Nike Air Max 1 te Koop  (Read 127 times)

yungue

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Nike Air Max 1 te Koop
« on: November 05, 2020, 01:40:16 AM »

Elders neemt de vage groene tint profiel Swooshes, voorgevormde oogbevestigingen en branding over de tong en hiel over. Tussenzolen en hun airbags worden kleurloos. Nike Air Max 1 Heren/Dames In tegenstelling tot een eerder opgedoken Jordan 5 Golf, is deze Air Max 1 voor golf geen directe replica van een niet-golfliefhebber, hoewel hij doet denken aan de altijd begeerde "Chlorofyl" -benadering van Patta.Hoewel veel aandacht voor Nike SB te danken is aan hun opwindende samenwerkingen, zoals de Ben And Jerrys Dunk, de Bearbrick SB Dunks en de onlangs onthulde SB Dunk 420, heeft de categorie zijn populariteit onder skaters nooit verloren vanwege de selectie van doelgerichte schoenen. Nike Air Max 1 Schoenen Blazers, Bruins en pro-modellen van Stefan Janoski, Shane O’neill en Nyjah Huston draaien constant rond, net als de Nike SB GTS, die zich openbaart in een onverwachte inspiratie.

Na een paar partnerschappen met de Amerikaanse instelling Levi's en jean-leverancier 3X1, reist Nike internationaal voor hun volgende indigo-getinte samenwerking, waarbij ze het Nederlandse label Denham opdragen voor een herstelde Nike Air Max 1 Online. En hoewel hun expertise van ganser harte in denim ligt, is de afdruk luider. in sommige oosterse invloeden, aangezien de bovenste delen vol zitten met een traditionele techniek die bekend staat als Boro-steek. De brede draden markeren bijna het hele bovenwerk, behalve de suède spatborden, met witte accenten op een achtergrond van verzadigde blauwtinten.

Recent nieuws over de terugkeer van het Nike Air Max 1 te Koop jubileum was een verademing voor '87 fans, nietwaar? De originele Air Max-hardloopschoen heeft een tijdje op de plank gestaan, met uitzondering van enkele indrukwekkende speciale edities zoals de Air Max 1 Amsterdam en London, maar hij maakt een afgemeten comeback in de vorm van de verjaardagsvernieuwing die in 2017 opdook als onderdeel van de silhouet van de 30e verjaardag. Naast de verfrissende, zoetwatergroene Air Max 1-colorway die werd onthuld, is dit oranje paar dat doet denken aan de Air Max 1 Holland uit 2010, zonder de gele slagen rond de schoen.

Het bovenwerk van dit door Tinker Hatfield ontworpen silhouet houdt hun standaard witte basis en stoffige grijze lambrisering bovenop de middenvoet / hielen intact, waardoor de titulaire toon het meeste van het woord kan doen. Kopen Nike Air Max 1 De spatborden, de eerste set veterlussen en delen van Nike-branding zijn allemaal identiek gehuld in een weelderig groen, die allemaal onderaan zijn gekoppeld met zijn traditionele witte tussenzolen en doorschijnende Air-units.

www.ftwrbstn.com
Logged
Pages: [1]   Go Up